0
Aan de slag met theorie

Aan de slagKies een rijschool bij jou in de buurt

Om te starten met Theorie-blokken.be heb je een activeringscode nodig die je kan kopen bij je rijschool. Elke dag komen er rijscholen bij die Theorie-blokken.be ondersteunen en die de activeringscodes verkopen voor deze website. Inmiddels hebben we een goede dekking in Vlaanderen. Vrijwel iedereen kan nu een rijschool in de buurt vinden. In drie stappen ga je van start:

STAP 1: KIES EEN RIJSCHOOL
Op onderstaande kaart vind je alle rijscholen die de online verkeerstheorie van Theorie-blokken.be al verkopen. Kies een rijschool bij jou in de buurt.STAP 2: KLIK OP DE RODE MARKER
Klik op de rode marker en kies ‘Webshop’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webshop van die rijschool om je code aan te kopen.STAP 3: BETAAL EN OEFEN ONLINE
In de webshop van je rijschool vind je allerlei theorie-blokken producten. Maak je keuze en betaal online. Na betaling krijg je direct een toegangscode waarmee je kan oefenen. Succes!
STAP 1: KIES EEN RIJSCHOOL
Op onderstaande kaart vind je alle rijscholen die de online verkeerstheorie van Theorie-blokken.be al verkopen. Kies een rijschool bij jou in de buurt.

STAP 2: KLIK OP DE RODE MARKER
Klik op de rode marker en kies ‘Naar webshop’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webshop van die rijschool om je code aan te kopen.

STAP 3: BETAAL EN OEFEN ONLINE
In de webshop van je rijschool vind je allerlei theorie-blokken producten. Maak je keuze en betaal online. Na betaling krijg je direct een toegangscode waarmee je kan gaan oefenen. Succes!

Rijscholenkiezer
Op onderstaande kaart vind je alle rijscholen met een speciale Theorie-blokken webshop. In die webshop vind je de theorie-blokken producten waarmee jij je goed kan voorbereiden op het theorie-examen. Succes met oefenen!

GEEN RIJSCHOOL IN DE BUURT?
Geen probleem. Je kan direct beginnen met de verkeerstheorie voor je rijbewijs. Bestel hier je theoriepakket rechtstreeks:

MNM Radio
Verkeerstheorie voor
auto, motor en bromfiets.


Start2Ride
Verkeerstheorie voor
motor en bromfiets.


MNM Radio
Verkeerstheorie voor
auto, motor en bromfiets.


Start2Ride
Verkeerstheorie voor
motor en bromfiets.