0
Auto theorie oefenen

Auto theorie


Zelf autorijden. Voor veel mensen is dat de grote droom, het ultieme gevoel van vrijheid. Maar ook een droom die pas werkelijkheid kan worden na de nodige lessen. Want veiligheid behoort voorop te staan, voor jezelf en voor andere weggebruikers. Met Theorie-blokken.be leer je spelenderwijs en geniet je nu al van de praktijk van straks. Zo levensecht is onze theorie. En als vanzelf ontwikkel je een goed gevoel voor (verkeers)veiligheid.

Theoriecursus Auto
Onze online theoriecursus auto bestaat uit verschillende modules. De leerstof wordt verduidelijkt met afbeeldingen en video's waardoor alles nog makkelijker en sneller te leren is.

Oefenexamens Auto
Tijdens de cursus kan je met oefenexamens steeds je opgedane kennis testen alsof het een examen betreft. Zo raak je vertrouwd met de examenmethode die de overheid hanteert.


Test nú al je theoriekennis!
Benieuwd hoe het met je theoriekennis zit? Dan kan je die nu direct testen. Met een ‘proefexamen’ (een verkorte versie van een echt examen) ervaar je hoe het in de praktijk gaat, maar ook dat meerkeuzevragen soms best lastig kunnen zijn. Succes.


PROEFEXAMEN